Wat is Naloc ?

Naloc is een topische behandeling voor verkleurde en misvormde nagels, als gevolg van schimmel of nagelpsoriasis. Naloc hydrateert en maakt de buitenste lagen van de nagelplaat glad, zonder agressief te zijn. Naloc verandert het micromilieu en verbetert het uitzicht van het nageloppervlak zodat de groei van schimmels en bacterien voorkomen wordt.

Naloc verbetert het uitzicht van de nagels en houdt ze in goede staat. In een klinisch onderzoek hebben de meeste gebruikers na slechts 2 weken en 92% na 8 weken, een verbetering opgemerkt.

Behandeling met Naloc vereist geen medische diagnose. Naloc is een medisch hulpmiddel en is beschikbaar zonder voorschrift.

Getoonde beelden als voorbeeld. De resultaten van de behandeling zijn individueel. *JCDSA Faergemann et al. 2011: Vol 1 N° 3; 59-63

Wat zit er in Naloc ?

Naloc bestaat uit een gepatenteerde samenstelling van propyleen glycol, ureum en melkzuur. De ingredienten staan op de lijst van veilige producten voor FDA (GRAS : General Regarded as Safe). Naloc bevat geen bewaarmiddelen of geurstoffen.

Schimmelnagel

Schimmelnagel is een besmettelijke aandoening. Veel mensen hebben het zonder het te weten

Naloc – voor gezonde nagels

Naloc is een efficiënte behandeling voor verkleurde en misvormde nagels, door o.a. schimmel.

Waar koop ik Naloc ?

U vindt Naloc bij uw apotheker

Behandeling van schimmelnagel met een drievoudige werking:

Naloc vernietigt de schimmel, herstelt de normale nagelkleur en maakt de externe laag van de nagel glad, dikwijls met een gezonder uitzicht na slechts twee weken.

Lees verder